Meest gestelde vragen

Hoeveel kost een schilder ?

Dit is afhankelijk van het soort werk en de staat waarin het verkeert. Heeft b.v een huis jaren achterstallig onderhoud, dan zal dit meer werk vergen en vanzelfsprekend meer kosten dan een huis wat al die tijd goed is onderhouden.

Als er in urengeld wordt gewerkt rekenen we het uurgeld exclusief het materiaal en de B.T.W. Mochten we het werk aannemen dan is het totaalbedrag inclusief het werk, het materiaal en de B.T.W. De schilder bepaalt of het werk in urengeld gedaan wordt of aangenomen. Dit is namelijk afhankelijk van wat er gedaan moet worden. Mochten we het werk aannemen, dan is de aanneemsom een vaste prijs die betaald moet worden ongeacht of het werk iets langer of iets korter duurt dan berekend.

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.
Wilt u hiervoor een afspraak maken vult u dan het 
Contactformulier in of bel ons op tel. 06-12998058

Wanneer kunt u beginnen ?

Dit is afhankelijk of het werk in de zomer of de winterperiode wordt uitgevoerd. 
Binnenschilderwerk in de winterperiode kan vaak op kortere termijn worden uitgevoerd
dan buitenschilderwerk in de zomerperiode.

We geven bij aanvaarding van de offerte schriftelijk een indicatie wanneer we ongeveer
aan zullen vangen. Mochten we een hele slechte zomer hebben, dan schuift alles 
vanzelfsprekend op.

U kunt altijd contact met ons opnemen mocht u op dit moment een indicatie willen hebben
waar we ongeveer zitten in de planning.

Is het niet te koud/ te vochtig/ te heet om te schilderen ?

De schilder heeft de nodige kennis in huis om precies te weten wanneer en bij welke omstandigheden hij wel en niet kan schilderen. Als het weer het niet toelaat zal hij dit ook zeker niet doen. Mocht er b.v toch iets onverhoopt verregend zijn of iets anders gebeuren, dan wordt dit uiteraard overgedaan zonder extra kosten.

Wat hoort bij de binnen en wat bij de buitenkant ?

De kopse kant(en) bij ramen en deuren horen bij de buitenkant (afhankelijk van de draairichting) en de rest bij de binnenkant. Mocht u vragen hierover hebben, dan kan de schilder u dit ter plaatse duidelijk uitleggen.

Moet ik thuis zijn als u op komt meten ?

Nee, dit hoeft niet voor het opmeten van de buitenkant. Wij meten het op en u krijgt binnen een week keurig een offerte in de bus. Soms is het echter wel handig voor het toelichten van bepaalde dingen. Voor het opmeten van de binnenkant moet u uiteraard wel thuis zijn.

Moet ik thuis zijn als u bij mij schildert?

Nee, dit hoeft niet. U kunt de sleutel aan ons geven en wij gaan gewoon onze gang. U kunt zelfs op vakantie gaan en wij zorgen ervoor dat uw huis keurig in de verf staat als u terugkomt. Wilt u er liever bijzijn, dan is dit ook geen probleem.

Hoe moet ik het bijhouden?

Nadat uw huis door ons is geschilderd, krijgt u van ons een formulier mettips voor het onderhoudenvan uw schilderwerk. Deze kunt u ook op deze website bekijken. Natuurlijk kunt u ook het jaarlijkse onderhoud door ons uit laten voeren (zie Bedrijfsinfo) zodat uw huis altijd piekfijn in de verf staat.

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen neemt u dan gerust contact met ons op.